Lisansüstü Eğitim Enstitüsü - Bilgi için: lisansustu@biruni.edu.tr
Enstitümüz öğretim üyeleri ve öğrencileri 52. Uluslararası Bilimsel Kongresi 30. Bilimsel Sempozyumu’na katılım sağladı - Biruni Üniversitesi

Tarih : 2023

Enstitümüz Periodontoloji Anabilim Dalı öğretim üyeleri ve doktora programı öğrencilerimiz; Türk Periodontoloji Derneği’nin 21-23 Eylül 2023 tarihlerinde düzenlediği 52. Uluslararası Bilimsel Kongresi 30. Bilimsel Sempozyumu’nda iki sözlü sunum, yedi poster sunumu ve bir oturum başkanlığı ile katılım sağlamıştır.

Sözlü Sunumlar:

1. Ziyaettin M., Kınoğlu NG., Karaduman B., Periodontal Plastik Cerrahinin Yaşam Kalitesi ve Dentin Hassasiyeti Üzerine Etkisinin Uzun Dönem Değerlendirilmesi. Türk Periodontoloji Derneği 52. Uluslararası  Bilimsel Kongresi ve 30. Bilimsel Sempozyumu, 21- 23 Eylül 2023, İzmir, Türkiye.
    2. Öğüt E., Kınoğlu NG., Karaduman B. Hassasiyet Giderici Ağız Çalkalama Sularının Diş Renklenmesi ve Pürüzlülüğüne Etkisi. Türk Periodontoloji Derneği 52. Uluslararası Bilimsel Kongresi ve 30. Bilimsel Sempozyumu, 21-23 Eylül 2023, İzmir, Türkiye.
    Poster Sunumları:
    1. Taşçi ÖE., Türksayar AA., Tatar S., Yılmaz M. Periodontal Tedavi Sonrasında Oluşan Diş Eti Çekilmesinin Kombine Cerrahi ve Protetik Tedavisi : Bir Olgu Sunumu. Türk Periodontoloji Derneği 52. Uluslararası  Bilimsel Kongresi ve 30. Bilimsel Sempozyumu, 21- 23 Eylül 2023, İzmir, Türkiye.
    2. Kaban A., Yılmaz M. Anterior Bölgede İnterdental Papil Kaybının Hyaluronik Asit Enjeksiyonu ile Tedavisi: Üç Yıllık Sonuçlar. Türk Periodontoloji Derneği 52. Uluslararası  Bilimsel Kongresi ve 30. Bilimsel Sempozyumu, 21- 23 Eylül 2023, İzmir, Türkiye.
    3. Naiboğlu H., Soluk Tekkeşin M., Yılmaz M. Maksiller Anterior Bölgedeki Periferik Odontojenik Fibromun Cerrahi Tedavisi: Olgu Sunumu. Türk Periodontoloji Derneği 52. Uluslararası  Bilimsel Kongresi ve 30. Bilimsel Sempozyumu, 21- 23 Eylül 2023, İzmir, Türkiye.
    4. Aykut S., Olgaç N.V., Karaduman B. Melanin İnkontinansı İle Karakterize Gingival Hiperpigmentasyon: Olgu Sunumu. Türk Periodontoloji Derneği 52. Uluslararası Bilimsel Kongresi ve 30. Bilimsel Sempozyumu, 21-23 Eylül 2023, İzmir, Türkiye.
    5. Özdoğan İ., Selman AE., Aksakallı FN., Karaduman B. Bukkal Mukozada Bulunan İrritasyon Fibromunun Diyot Lazer ile Tedavisi : Olgu Sunumu. Türk Periodontoloji Derneği 52. Uluslararası Bilimsel Kongresi ve 30. Bilimsel Sempozyumu, 21-23 Eylül 2023, İzmir, Türkiye.
    6. Selman AE., Çakıroğlu Y., Olgaç NV., Karaduman B., Ataoğlu H. Erişkin Hastada İntraoral Bölgede Langerhans Hücreli Histiyositoz: Olgu Sunumu. Türk Periodontoloji Derneği 52. Uluslararası Bilimsel Kongresi ve 30. Bilimsel Sempozyumu, 21-23 Eylül 2023, İzmir, Türkiye.
    7. Kadayıf A., Olgaç NV., Yılmaz M. Periferal Sementleşen Kemikleşen Fibrom: Bir Olgu Sunumu. Türk Periodontoloji Derneği 52. Uluslararası Bilimsel Kongresi ve 30. Bilimsel Sempozyumu, 21- 23 Eylül 2023, İzmir, Türkiye.
    Değerli akademisyenlerimizin ve doktora programı öğrencilerimizin bilimsel çalışmalardaki başarılarının devamını diliyoruz.