2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Yeni Açılan Programlar için Öğrenci Başvuru ve Değerlendirme Takvimi - Biruni Üniversitesi

Tarih : 2020

AĞIZ DİŞ VE ÇENE CERRAHİSİ DOKTORA, FİZYOTERAPİ VE REHABİLİTASYON DOKTORA VE ERGOTERAPİ TEZLİ YÜKSEK LİSANS İÇİN;
    9 Eylül - 29 Eylül 2020Lisansüstü Başvuruları ( 2. Dönem)
    1 Ekim 2020 PerşembeSınav (Mülakat) Dönemi
    2 Ekim 2020 CumaSonuçların Değerlendirilmesi ve İlanı
    5-9 Ekim 2020Kesin Kayıt Dönemi
    PROGRAMIN ADIKAYIT KABUL KOŞULLARIALES PUAN TÜRÜÖĞRENCİ KONTENJANIYABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ KONTENJANIYATAY GEÇİŞ KONTENJANITOPLAM
    Ağız Diş ve Çene Cerrahisi Doktora Programı•Diş Hekimliği Fakültesi mezunu olmak. •ALES'ten başvurduğu programın türünde en az 55 puan almış olmak ya da Yükseköğretim Kurulu tarafından eş değerliği kabul edilen bir sınavdan denk bir puan almış olmak.
    •YDS den en az 55 puan almış olmak ya da Yükseköğretim Kurulu tarafından eş değerliği kabul edilen bir sınavdan denk bir puan almış olmak.
    Sayısal3115
    Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Doktora Programı•Fizyoterapi ve Rehabilitasyon alanlarında yüksek lisans diplomasına sahip olmak.
    Sayısal81110
    Ergoterapi Tezli Yüksek Lisans Programı•Ergoterapi lisans mezunu olmak.
    Sayısal140111